InsaneSim

Direktlänk till inlägg 16 juni 2013

PGC - Essex Del 8

Av Elina - 16 juni 2013 16:00

Sophie blev lika glad varje gång en graviditet visade sig. Varje litet barn var en gåva och hon hade alltid önskat sig en stor familj. 


En kväll kom en märklig filur och hans rådjur för att lyckönska paret. Han hade följt Eliahs resa och visste hur svårt det är att vara annorlunda i denna grymma värld. 


Sophie (precis blivit grillad) kom och välkomnade utomjordingen. De pratade en lång stund och han lovade att komma tillbaka när tillfälle gavs. 


Sedan for han iväg hem i sitt lilla fordon. 


Ännu ett år hade passerat och ännu ett presentparty skulle hållas. Eliah var lite trött på allt ståhej men Sophie som aldrig haft en stor familj blev överlycklig när hon såg alla gäster och presenter.


Speciellt roligt var det att hennes nyfunna vän utomjordingen kom på besök. Han förstod inte detta med presenter men hade lyckats hitta lite jordisk mat på vägen ner. 


På kvällen var det dags igen, trots att hon fött tidigare var Sophie inte beredd på de extrema smärtorna.


Hon tog sig trots allt igenom födseln och ut kom två fina flickor, Aurora och Leya. 


Dagen för fem födelsedagar var här.



 

Alissa, Aprilia och Leija blev barn vilket gjorde det lättare för Eliah och Sophie att ta hand om de mindre barnen.


Även Aurora och Leya växte upp till småbarn, båda fick rätt hårfärg men blåa ögon...


Sophie försökte spendera all tid hon kunde med dem för att de skulle få en bra uppväxt. Hon visste att det inte var lätt att bli sedd i en familj med 12 barn. Men med ännu ett barn på väg var det ingen lätt uppgift.


 

Trots hennes ansträngningar fick tvillingarna klara sig på egen hand för det mesta. Eliah hade dock investerat i den senaste barnutrustningen så att de kunde lära sig gå och tala ändå. 


Även trillingarna fick klara sig själva och Leija hade börjat komma närmare sina systar. Vad hade hon för val, de hade ju trots allt bara varandra.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elina - 19 juli 2013 15:13

Två år har gått och mycket har hänt på denna korta tid. Sophie var otroligt lättad över att inte behöva föda fler barn och tog genast möjligheten att bli läkare. För att få jobbet var hon tvungen att flytta till en annan stad och efter mycket över...

Av Elina - 16 juli 2013 21:43

Trött på de ganska tråkiga och färglösa mattorna som finns i spelet? Hittade några som ser väldigt verklighetstrogna ut samt sprudlar av färg. Fina mönster och de passar bra i ett färgglatt, modernt hem.       Ladda ner ...

Av Elina - 8 juli 2013 22:45

Hej allesammans, har varit bortrest de senaste veckorna och därför har jag inte kunnat blogga men nu blir det fart igen! Tack för alla fina kommentarer, det sporrar en att fortsätta ännu mer!    Här kommer en liten uppdatering av barnen som fötts...

Av Elina - 20 juni 2013 17:54

Nu kommer PGC:n gå ganska fort fram, det föds en del barn i det här skedet av historien vilket gör att det blir många namn sommer kommer och försvinner. Dock saktas tempot ner snart.    Familjen hade skaffat en häst som Sophie flitigt använde ...

Av Elina - 19 juni 2013 17:43

Något jag hittade för ett tag sen var denna finurliga idé av farfallesims. Här finns så många hårfärger att du aldrig behöver sitta och mixtra med din sims hårfärg igen! De färgerna du laddar ned kommer även att synas på NPC:er i din stad så du slipp...

Presentation


Hej! Jag heter Elina och är 20 år, har spelat The Sims i ungefär 10 av dem.

Här publicerar jag historier, tips, nedladdningar samt annat smått och gott!

Kontakt: insanesim@live.se

Sök i bloggen

Translate my blog here!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Följ bloggen

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11 12
13
14
15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Arkiv

Fler bra sims bloggar

Copyright

Ⓒ 2013 InsaneSim

 

All kopiering av bloggens material är strängt förbjudet! Alla bilder och texter är skapade av mig om inte annat anges.


Ovido - Quiz & Flashcards